Lëshohen për qarkullim automjetet transportuese që s`kanë leje nga Inspektorati Sanitar

Shoferët profesionistë të automjeteve të mallrave të cilët hyjnë dhe dalin nga shteti, ndërsa nuk posedojnë leje të lëshuara nga Inspektorati Sanitar do të lëshohen në vendkalimet kufitare, por duhet të marrin lejen më së voni deri më 24 mars.

Qeveria e mori këtë vendim mbrëmë me propozim të Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve.

“Qeveria ka konkluduar të ndryshojë Konkluzionin nën numrin rendor 5 nga Seanca e njëzetë të Qeverisë, të mbajtur më 16 mars 2020 dhe të deklarojë – Drejtuesit profesionistë të kamionëve që hyjnë dhe dalin nga Republika Maqedonia së Veriut, e të cilët nuk posedojnë leje të lëshuara nga Inspektorati sanitar dhe shëndetësor shtetëror, mund të lëshohen në vendkalimet kufitare për hyrje dhe dalje, por janë të detyruar të sigurojnë dhe deponojnë lejen jo më vonë se 24 mars 2020”, qëndron në komunikatën e Qeverisë.

Related posts

​BDI i fton partitë shqiptare dhe qytetarët që ta mbështesin kauzën “kryeministri i parë shqiptar”

admin

Ekspertja: Virusi mund të ketë ndryshuar, nuk kuptojmë ç’po ndodh në Itali

admin

Terroristi i sulmit në Vjenë ende i pavarrosur, nuk pranohet në dy vende

admin

KRRE-ja sot publikon çmimet e reja të derivateve të naftës

admin

Ora policore, 35 shkelje gjatë 24 orëve të fundit

admin

Zaev: Zgjedhjet duhet të mbahen 22 ditë pas përfundimit të gjendjes së jashtëzakonshme

admin