Gjermania pritet të miratojë plan ekonomik prej 822 miliardë eurove si pasojë e COVID-19

Qeveria gjermane synon të vendosë në dispozicion 822 miliardë euro kredi për të ndihmuar bizneset dhe të punësuarit për t’i bërë ballë pasojave ekonomike nga epidemia e koronavirusit, sipas një projektligji.

Kjo shumë, kërkuar për t’u miratuar zyrtarisht të hënën nga Këshilli i Ministrave, do të vijë në ndihmë për të financuar një fond shpëtimi për bizneset e mëdha, duke parashikuar në raste të nevojshme një shtetëzim të pjesshëm dhe të përkohshëm për t’i bërë ballë krizës, sipas tekstit.

Related posts

71 vjet nga themelimi i Këshillit të Evropës

admin

A është izolimi masë e nevojshme për të luftuar virusin, apo një gabim i kushtueshëm?

admin

Vetëvritet politikani gjerman,nuk përballoi stresin e krijuar nga COVID-19

admin

Suedia po e trajton koronavirusin “me seriozitet”

admin

Ndalohen 196.000 persona në hyrje të Gjermanisë nën dyshimin për koronavirus

admin

Franca heq karantinën për personat që vijnë nga BE-ja, zona e Shengenit dhe Britania

admin