Dy ditë në punë, infermierja ngel pa ngrënë pasi gjen dyqanin bosh

Një infermiere nga New York e rraskapitur i është lutur njerëzve të ndalojnë së bleri sende ushqimore dhe sende të tjera me tepricë dhe të panevojshme dhe të mendojnë edhe për nevojat e njerëzve të tjerë.

“Mjaft e bëtë këtë, ju lutem, sepse njerëz si puna ime janë ata që kujdesen për ju kur jeni të sëmurë!”

Ajo pas 48 orësh në punë të lodhura në spital shkoi të blinte fruta dhe perime në supermarketin më të afërt me shtëpinë e saj dhe e gjeti bosh. Nuk kishte më asnjë ushqim nëpër rafte.

Related posts

OBSH: Vigjilencë ekstreme gjatë daljes nga kufizimet

admin

Kryeministri i Italisë: Të fusim Ballkanin në BE, ose do i kthejne sytë nga Rusia, Kina dhe Turqia

admin

“Leopoldina” paraqet rekomandimet për kthimin në normalitet të Gjermanisë

admin

Ministri italian fton turistët të kalojnë pushimet verore në Itali

admin

Kalon në mbi 100 mijë numri i të prekurve me koronavirus në Itali, por sot ka pasur vetëm 1 468 raste

admin

BE: Aksesi për vaksinën antiCOVID-19 të jetë universal

admin