Bosnje Hercegovina dhe 5 shtete të tjera konfirmojnë vdekjet e para nga Koronavirusi

Disa shtete kanë konfirmuar sot vdekjet e para sa i përket pandemisë botërore Koronavirus. Vendi më i afërt me ne është Bosnje Hercegovina e cila ka 93 raste të prekura, por vetëm sot është regjistruar vdekja e parë.

Vendet e tjera që kanë konfirmuar viktimat e para janë.

Singapor -2

Paraguai -1

Mauritius -1

Bosnje Hercegovina -1

Islanda -1

Finlanda -1

Numri total i vdekjeve deri më tani janë 11953 ku dy persona janë në Shqipëri.

Top Channel

Related posts

Muaji i Ramazanit në Itali, mbi 2 milion besimtarë të izoluar

admin

OBT mbështet Australinë për paketimin e thjeshtë të cigareve

admin

Suedia thotë se qasja kontroverse ndaj pandemisë po rezulton të jetë efektive

admin

Transporti publik në Itali përgatitet për fazën 2, ja rregullat e reja

admin

Italia, Spanja dhe SHBA-ja, vatrat kryesore të epidemisë së koronavirusit

admin

Dita e gënjeshtrave anulohet, deri në 5 vite burg nëse shpikni rreth Covid-19

admin