Përmirësohet infrastruktura në Kompleksin klinik “Nënë Tereza”

Në Kompleksin klinik “Nënë Tereza” bëhet edhe një korsi për qasje më të mirë drejt Qendrës urgjente dhe rrugë e re pas Klinikës për sëmundje infektive, me qëllim që të përmirësohet qasja drejt këtij institucioni.

“Në Kampusin klinik ‘Nënë Tereza’, intensivisht punohet në përmirësimin e infrastrukturës – bëhet edhe një korsi në hyrjen kryesore të Qendrës klinike për automjetet e ndihmës urgjente mjekësore për hyrje drejt Qendrës urgjente të klinikave kirurgjike, si dhe rrugë e re pas Klinikës për sëmundje infektive dhe gjendje febrile, me qëllim të përmirësimit të qasjes drejt kësaj Klinike”, ka shkruar sonte në profilin e tij në Fejsbuk, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Related posts

Fadil Zendeli emërohet nënkryetar i kuvendit

admin

110 punëtorë mbetën në rrugë, falimenton fabrika në të cilën pronar është edhe Koço Angjushevi

admin

Nuhiu për orën policore: I kënaqur me ndërgjegjësimin e qytetarëve

admin

Filipçe: Të shtruar janë 64 pacientë, 8 në gjendje të rëndë

admin

NATO e përforcon kapacitetin e Maqedonisë së Veriut për ballafaqim me koronavirusin

admin

Koronavirusi rikthehet tek dy të punësuar në Spitalin e Kumanovës

admin