Ne MPB nje i punesuar me COVID 19

Punonjës i informatikës në Departamentin e informatikës dhe telekomunikacionit në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB) ka rezultuar pozitiv me koronavirus – Kovid 19, bëri të ditur ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte në intervistën për Kanal 5.

“Njerëzit tashmë janë dërguar në izolim, ndërsa me Institutin e Shëndetit Publik (ISHP), sipas rekomandimeve, është kryer dezinfektim në të gjitha ambientet në të cilat ka qenë ai”, theksoi Çulev.

Ministri njoftoi se Asociacioni ndërkombëtar i policisë në vend u ka shpërnda policëve pajisje mbrojtëse dhe mjete për dezinfektim. Çulev shtoi se MPB kishte shpallur tender me procedurë të shkurtër për furnizimin me pajisje mbrojtëse.

Related posts

Ku janë ministri ekologjisë dhe komuna e Tetovës, pasi Tetova u shpall si qyteti më i ndotur në botë!

admin

5 persona të tjerë me koronavirus në vend

admin

Filiçe: Po shqyrtohet përdorimi i hidroklorikinës me azitromicinë

admin

Ahmeti nesër viziton Artan Grubi në qeveri

admin

“Reket”, Boki 13: Nuk e di se çfarë kishte në çantë, atë e mori Milevski

admin

Dy persona e kanë humbur jetën, 44 raste të reja, gjithsej 329

admin