Lajme të mira nga Shqipërina, shërohen plotësisht dy pacientët e prekur me Koronavirus

Më në fund ka ardhur edhe një lajm i mirë sa i përket Koronavirusi në Shqipëri.

Më në fund ka ardhur edhe një lajm i mirë sa i përket Koronavirusi në Shqipëri.

Babai i pacientit zero, Viktor Kola, ose pacienti 1 të cilit para disa ditësh i kishte dalë tamponi i parë negativ, është shëruar plotësisht pasi edhe tamponi i dytë ka rezultuar negativ nga Koronavirusi.

Babai i pacientit zero, Viktor Kola, ose pacienti 1 të cilit para disa ditësh i kishte dalë tamponi i parë negativ, është shëruar plotësisht pasi edhe tamponi i dytë ka rezultuar negativ nga Koronavirusi.

Viktori është babai i 28-vjeçarit i cili dyshohet se është pacienti zero në Shqipëri.

Kola u shpreh para disa ditësh në emisionin Open se virusi nuk duhej marrë me stres dhe panik dhe se ishte diçka që kalohej. /tch

Related posts

Vendet e rajonit nisin me masat lehtësuese

admin

KURTI E KA NË DORË MJETIN PËR TA MBAJTUR QEVERINË EDHE PAS MOCIONIT

admin

Masat e reja shtrënguese, e gjithë Shqipëria në karantinë

admin

Kufizimi i sërishëm i lëvizjes së qytetarëve në Kosovë konsiderohet antikushtetues

admin

Elita Rudi me pamje mahnitëse edhe në karantinë

admin

Haradinaj: AAK mbështet krijimin e qeverisë së re pa qenë pjesë e saj

admin