Arrestohet një tjetër person nga Gostivari, hapi lokalin dhe u shërbeu klientëve

Rreth orës 22:00, oficerët e policisë në Departamentin e Brendshëm Gostivar arrestuan 55-vjeçarin J.S nga fshati Çajlë i Gostivarit. Gjatë kontrollit të Inspektoriatit Shtetëror të Tregut në lokalin e tij në këtë fshat, u gjetën gjashtë persona.

J.S ishte ndaluar në Stacionin Policor Gostivar dhe pas një hetimi tërësor të çështjes, sot është paraqitur një lutje me dyshimin se ai kishte kryer një krim të “mosrespektimit të rregullave shëndetësore gjatë një epidemie”, ndërsa objekti i tij ishte mbyllur përkohësisht.

Që nga futja e masave për të parandaluar përhapjen e koronavirusit në Gostivar, “mosrespektimi i rregulloreve shëndetësore gjatë një epidemie” ka arritur në tre raste të tilla.

Related posts

13 pacientët në gjendje stabile, po testohen shtatë raste të reja me koronavirus, dy gra shtatzënë

admin

Shqyrtohen opsionet e orës policore për Bajram

admin

Shaqir Fetahu zgjidhet Reis i BFI-së

admin

Qeveria shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

admin

Mickoski kërkon dorëheqjen e anëtarëve të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse

admin

Vetëdijesimi i qytetarëve çon drejt lehtësimit të masave

admin