Zyrtare, shtyhet Samiti i Këshillit Evropian

Këshilli Evropian konfirmon shtyrjen e Samitit të 26 dhe 27 marsit. Për Alsat, nga zyra për media thonë se samiti është shtyrë për një datë tjetër në një video-konferencë të anëtarëve më 17 mars. “Liderët e BE-së po ashtu ranë dakord për një video-konferencë tjetër gjatë javës së ardhshme për të diskutuar mbi situatën për virusin korona” – thuhet në përgjigjen nga Këshilli Evropian.

Anesa Salihu

Related posts

OBSH: Vetëm maskat sanitare nuk mjaftojnë kundër COVID-19

admin

Koronavirusi, Netflix dhe YouTube marrin vendimin për videot

admin

Edhe Franca përjeton tmerr, 112 vdekje brenda një dite

admin

Shtëpia e Bardhë: Amerikanët të përgatiten për një javë shumë të vështirë

admin

Maas: Gjermania gjatë presidencës do të mbështesë anëtarësimin e Maqedonisë dhe Shqipërisë në BE

admin

Pronari i Klipersave, 25 mln dollarë kundër “Covid 19”

admin