Arrijnë 5000 pasaporta në vendin tonë

Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev bëri të ditur se gjatë ditë së sotme duhet të vinë 5.000 pasaporta.
“Deri më 24 mars do të përfundojë furnizimi i 140.000 pasaportave të tjera”, tha Çulev.

Ndryshe në Maqedoni kishte mungesë të pasaportave për shkak të mungesës së tyre dhe pritej nga kompania gjermane t’i kryej deri më 24 mars.

Tashmë mbi 27 mijë qytetarë kanë aplikuar për pasaportë ndërsa para kësaj, pasaporta jepeshin vetëm për persona që kishin nevojë për shëndet.

Maqedonia gjithashtu ka kufizuar lëvizjen e qytetarëve për shkak të coronavirusit

Related posts

Bekteshi: Janë të pavërteta shifrat e Shoqatës së hotelerisë

admin

Koronavirusi, mbi 1 700 raste aktive në Shkup

admin

Kumanovë, Shtabi i Krizës diskuton masat e reja

admin

Intensitet i lartë në pikat për testet e koronës, punkti në Çair të hënën do të nis me punë

admin

Covid-19, një viktimë dhe 46 raste të reja në vend

admin

Piku i pandemisë së virusit në vend, pas 2-3 javësh

admin