6 raste të tjera me koronavirus, në mesin e tyre dhe një 4-vjeçare

Deri në orën 16:00 u diagnostikuan 6 pacientë të rinj me koronavirus.
Një vajzë 4 vjeçare nga Shtipi që ishte infektuar në një kopsht fëmijësh në Angli. Familja u kthye në vend në 14 mars dhe ishte në internim. Testi erdhi dje, dy ditë pasi vajza përjetoi simptomat e saj të para.
3 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në Dibër dhe janë bërë testime si pjesë e shqyrtimit.
Një rast është regjistruar në Shkup, duke kontaktuar të diagnostikuar më parë.
Një rast i koronavirusit është konfirmuar edhe në Gostivar. Bëhet fjalë për një grua të kthyer nga Zvicra e cila ishte në izolim në shtëpi. Ajo ishte testuar vetëm, dhe një studim epidemiologjik tregoi se kishte kontakte me një pacient në Zvicër.
Aktualisht, 35 persona janë duke u testuar, dhe rezultatet do të shpallen për publikun.

Related posts

Nga e diela fillon llogaritja verore e kohës

admin

Osmani: Tregtarët e kufijve po shpifin ndaj babait tim, do t’i padis në gjyq

admin

Spasovski prezanton pakon e tretë të masave ekonomike: 355 milionë euro për 730 mijë përfitues

admin

Qeveria me pako të dytë të masave për qytetarët dhe kompanitë për lehtësimin e pasojave nga Kovid-19

admin

Spasovski u bën apel qytetarëve të cilët janë jashtë shtetit të mos kthehen tani

admin

Shkëndija me donacion për spitalin në Tetovë

admin