Ulje drastike e çmimeve të derivateve të naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) publikoi çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata. Zbritje rekorde për 7.5 denarë të çmimeve të benzinës BS Super 95 dhe BS Super 98, derisa dizeli ulet për 6 denarë.

Sipas vendimit të ri, një litër Eurosuper do të shitet për 54.5 denarë, Eurosuper 98 për 56.5 denarë, ndërsa dizeli për 48.5 denarë.

Related posts

5 motivet që shtyjnë njerëzit të zgjedhin ndërmarrësinë

admin

Për të arritur sukses, mendojeni veten si “fitimtar”

admin

Biznese që mund t’i nisni me pak para

admin

Apel nga bankat: Mos merrni para të gatshme më tepër se sa keni nevojë, bëni pagesat me kartelat tuaj

admin

Këto 4 aftësi ndihmuan Martin Luther King Jr. të shndërrohet në një udhëheqës revolucionar

admin

11 gjëra që njerëzit e zgjuar nuk i thonë

admin