Qeveria vendos të mbyllet aeroporti Shkupit dhe të gjitha pikat kufitare

Sonte, Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e saj të 20-të, vendosi që të mbyllen të gjitha vendkalimet kufitare në teritorrin e Maqedonisë së Veriu, raporton TV21.

Të drejtë hyrje kanë vetëm qytetarët me nënshtetësi të vendit, përfaqësuesit diplomatik si dhe personat me rëndësi për shtetin dhe ekonominë me leje nga shtabi i krizës, si dhe makineritë ngarkuese me mallra.

Me hyrjen në fuqi të këtij vendim në afat prej 48 orëve mbyllet edhe aeroporti i Shkupit!

Related posts

Zgjedhjet, nën masa parandaluese ndaj virusit

admin

Filipçe: Të sëmurët kronik do të marrin vërtetim për terapi tek mjekët amë

admin

Antikorrupsioni, procedurë kundër Den Donçevit

admin

Filipçe: Nesër do të diskutohet nëse ka ose jo kushte për mbajtjen e zgjedhjeve

admin

NATO e përforcon kapacitetin e Maqedonisë së Veriut për ballafaqim me koronavirusin

admin

Maqedonia mer një PO të vërtetë, kurse Shqipëri një PO në formë shuplake

admin