Pendarovski: Për momentin nuk ka nevojë për gjendje krize edhe për rajonet e tjera në shtet

Aktualisht nuk ka nevojë të shpallet gjendje krize në tërë territorin e shtetit, por nuk përjashtohet që nëse ka nevojë, të shpallet në periudhën në vazhdim, theksoi presidenti Stevo Pendarovski sonte pas takimit të Këshillit të Sigurisë, ku u informua për gjendjen me koronavirusin në vendin tonë.

Pas pothuaj dy orë e gjysmë të takimit, ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe iu referua gjendjes së fundit për të cilën, siç edhe u shpreh, Pendarovskit, lajmet janë pozitive.

“Në Qendër Zhupë dhe Dibër ka bashkëpunim të shkëlqyeshëm në terren mes Armatës dhe pjesëtarëve të Ministrisë së Punëve të Brendshme, si dhe me vetëqeverisjen lokale. Përkushtimi i shtetit është adekuat, nëse ka nevojë mund të shpallim gjendje krize”, theksoi presidenti Pendarovski.

Related posts

9 raste të reja me koronavirus, numri i përgjithshëm shkon në 85

admin

Mickoski: Situata po del nga kontrolli

admin

Mickoski: Qeveria të shpall gjendje krize në të gjithë territorin

admin

Zgjedhjet, partitë heqin dorë nga të gjitha aktivitetet

admin

Ushtria gjemane e gatshme për të ndihmuar në parandalimin e koronavirusit

admin

Bujar Osmani jep sqarime plotësuese cilat biznese mund të punojnë

admin