Gjykatësit e rinj të Gjykatës së Lartë dhanë deklaratë solemne

Në hapësirat e Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot deklaratë solemne kanë dhënë gjykatësit e rinj të Gjykatës së Lartë të RMV-së, Marjana Llazarova- Trajkovska, Nake Georgiev, Lidija Martinovska dhe Safet Kadriu.

Gjykatësit e sapozgjedhur të Gjykatës së Lartë, sipas komunikatës së Këshillit gjyqësor e kanë dhënë para kryetarit dhe anëtarëve të Këshillit gjyqësor.

Related posts

Ministria e Mjedisit: Po monitorojmë në vazhdimësi ndotjen e ajrit

admin

8 punonjës të Qendrës për Shëndet Publik në Gostivar, në izolim 14 ditor

admin

Filipçe: Të sillemi me përgjegjësi dhe pa panik

admin

Spasovski: Pashkët të festohen pa tubime, të mos luajmë me shëndetin

admin

KRRE: Gjysma e çmimit për çdo litër karburant do të përfundojë në llogarinë e shtetit

admin

Koronavirusi, kallëzim penal për ish drejtoreshën e Klinikës për sëmundje të lëkurës

admin