Ambasada gjermane përkohësisht e mbyll departamentin konsullor dhe të vizave

Ambasada gjermane kumtoi se si pasojë e përhapjes progresive të koronavirusit (Kovid-19), menjëherë e mbyll për një kohë të pacaktuar departamentin konsullor, përfshirë edhe atë të vizave për vizitorë.

Siç informojnë nga ambasada, të gjitha terminet tashmë të planifikuara do të riregjistrohen automatikisht nga ana e ambasadës për një termin të mëvonshëm.

Për personat që posedojnë ekskluzivisht shtetësinë gjermane dhe pasaporta e tyre gjermane dhe/ose kartat e identitetit do të bëhen të pavlefshme brenda dy muajve të ardhshëm ose tashmë janë të pavlefshme, u kërkohet t’i kontaktojnë përmes e-mailit në info@skopje.diplo.de., ndërsa në e-mail të dërgojnë edhe një kopje të pasaportës dhe/ose të kartës së identitetit.

“Ambasada do të informojë në ueb faqen e saj të internetit www.skopje.diplo.de, menjëherë pasi të normalizohet fluksi i vizitorëve dhe përsëri mund të ketë termine. Ju kërkojmë ndjesë për kufizimet dhe kërkojmë të na kuptoni për këto masa të nevojshme!”, qëndron në deklaratë.

Related posts

Shkupjani i prekur nga koronavirusi, shëtitet nëpër Ohër

admin

Kompanitë do të punojnë në ndërrime edhe gjatë orës policore, punëtorët duhet të marrin leje

admin

Moti sot me diell dhe vranësira mesatare, temperatura deri më 25 gradë

admin

Maqedoni, nga nesër fillon aplikimi për kredi pa interes për bizneset për ballafaqim me coronavirusin

admin

Bankat e Maqedonisë: Shtyrje të pagimit të kësteve të kreditit deri në gjashtë muaj

admin

Komunikacioni i matur dhe kryesisht nëpër rrugë të thata

admin