Ilir Hasani: Patriotizmi më i madh sot është të ndjekësh udhëzimet nga autoritetet shëndetësore

Mjeku i njohur Ilir Hasani në profilin e tij ne Favebook duke komentuar gjendjen aktuale mes tjerash ka shkruar

Patriotizmi më i madh sot është të ndjekësh udhëzimet nga autoritetet shëndetësore.
– Edukatë sot është të jesh i përpiktë në udhëzimet për mbrojtje të shëndetit publik.
– Besimi më i madh është ti bindesh urdhërave për mbrojten e shëndetit publik dhe ti lutesh Zotit që ndërgjegjja të mbizotëroj mbi budallallëkun dhe shprehitë e pandërgjegjshme.

Bëhu patriot, qytetar dhe besimtar për të mbrojtur veten, familjen dhe shoqërinë!
Ilir Hasani

Related posts

Filloi lehtësimi i masave

admin

Viti shkollor 2019/2020 mbaroi “online”

admin

Filipçe: Mjekë amerikanë po trajtojnë stafin tonë infektologë

admin

Osmani: Duhet të jemi të përgatitur, po hyjmë në një proces të vështirë të negociatave

admin

Do të shqyrtohet mundësia për shtyrjen e afatit të dokumenteve personale

admin

Kriza ekonomike, qeveria pritet të huazon 570 milion euro

admin