Bujar Osmani jep sqarime plotësuese cilat biznese mund të punojnë

Zv. kryeministri Bujar Osmani në profilin e tij në Facebook ka dhënë sqarim se kush mundet e kush nuk mundet të punojë.

Ai mes tjerave shkruan edhe një sqarim se ka shumë pyetje: Të gjitha bizneset që NUK janë brenda në qendra tregtare të mbyllura DUHET TË PUNOJNË rregullisht. përshembull: duhet të punojnë dyqanet në Çarshi, te rruga e plastikave apo cila do shitore ose biznes që nuk është në qendër tregtare të mbyllur. Mbyllen plotësisht 24 orë vetëm kafeteritë, çajtore, restorante, klube nate, kazino, bastore. Restoranet mund të shesin ushqim por vetem për të marrë ushqimin me vete por jo edhe qëndrim në restoran.

Related posts

Pendarovski: Me guxim dhe durim ta tejkalojmë këtë periudhë të vështirë

admin

Ora policore, arrestohen 134 persona

admin

MPB: 975 persona kanë shkelur masat për mbrojtje nga koronavirusi

admin

MPB-ja në seancë qeveritare do të propozojë masa parandaluese për shëndetin dhe sigurinë e qytetarëve

admin

Arsllani: Analizë e detajuar për pacientin 0

admin

Maqedonia sot ka më shume të infektuar se disa vendet me mbi 6 milion banorë

admin