13 pacientët në gjendje stabile, po testohen shtatë raste të reja me koronavirus, dy gra shtatzënë

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe ka informuar për gjendjen e pacientëve, të gjithë 13 që janë në Qendrën Klinike në gjendje stabile. Pacientja e parë është shëruar plotësisht. Njëra paciente nga Dibra, është në gjendje të përmirësuar pas kyçjes në aparate për frymëmarrje.
“Të gjithë pacientë tjerë janë me fotografi të lehtë, përfshirë edhe pacientin 15 vjeçar. Ka shtatë materiale të reja që punohen. Bëhet fjalë për pacientë nga Shtipi, Kumanova, Tetova, Kërçovë dhe Ohri. Një pjesë prej tyre kanë qenë në Zvicër, Austri dhe Gjermani. Pas disa ditëve kanë temperaturë të lartë, janë në repartet për izolim dhe gjatë ditës do të dihen rezultatet. Nga Ohri një paciente dhe dy gra shtatzënë që dje janë sjellë nga Dibra. Njëra është nga spitali në Ohër tjetra është këtu në Shkup, ato janë në repart të izolimit. Nuk janë para lindjes, por i sollëm këtu që të ju bëhen testet”, ka thënë ministri i shëndetësisë Venko FIlipçe.

Related posts

Filipçe: Të lahen apo dezinfektohen duart pasi të përdoret transporti publik

admin

Filipçe: Për momentin nuk do të shkurtohet ora policore

admin

Gjatë furnizimit me pajisje mjekësore nuk do të zbatohet Ligji për Furnizime Publike

admin

Mosrespektimi i orës policore, arrestohen 92 persona

admin

Halil Kastrati nesër do të ndan 1000 pako ushqimore në shumë komuna të Maqedonisë së Veriut

admin

Qeveria solli dekret për shfrytëzimin e objekteve hotelierike për karantinëAlsat

admin