Pasi që Kongresi u paralajmërua se 150 milionë amerikanë mund të infektohen me coronavirus, aeroportet, rrugët dhe parqet zbrazen(FOTO)

Related posts

Muaji i Ramazanit në Itali, mbi 2 milion besimtarë të izoluar

admin

6 raste të reja me COVID-19 në Han të Elezit

admin

Banka Botërore: Remitencat do të shënojnë rënie për 20 për qind

admin

Hotelet fillojnë punën, duhet të respektojnë protokollet anti-Covid-19

admin

Indi, mbi 2 mijë të vdekurve nga koronavirusi brenda 24 orëve

admin

Jashtë kontrollit situata në Spanjë, 200 vdekje brenda ditës

admin