BDI transformon fushatën në Lëvizjen KUJDESEMI për të ndihmuar ballafaqimin me Covid -19

BDI sot prezantoi platformën e re telefonike, ku të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do t’ju ofrohen të gjitha shërbimet mbështetëse për nevojat bazë. Përmes #Kujdesemi, BDI do t’i ofrojë suport të gjithë atyre që sipas rekomandimeve të qeverisë do të vendosin të qëndrojnë në shtëpi, në pritje të tejkalimit të një prej pandemive më të rënda të viteve të fundit.

Ndërsa jemi në pritje të çeljes së fushatës për zgjedhjet parlamentare, BDI ka vendosur që mbi 10 mijë aktivistët e vetë, t’ja vendosi në dispozicion qytetarëve më vulnerabël dhe ata në nevojë. Vullnetarët e #Kujdesemi do të shpërndahen në çdo pjesë të RMV për të ndihmuar të moshuar, apo ata që kanë vendosur për një arsye apo tjetër për të qëndruar në shtëpi. Sot, është dita për t’u solidarizuar dhe lënë mënjanë ndasitë dhe luftën politike të ditës.

Nr i telefonit i vendosur në dispozicion për qytetarët prej ditës së hënë është: 0800 55 000.

Related posts

Hapen kufinjtë për shtetasit e huaj të cilët do kalojnë tranzit në territorin e Maqedoninë së Veriut

admin

Në Tetovë 16 persona ndodhen në vetizolim, kallëzim penal për një person i cili nuk respektoi rekomandimet

admin

“Lehtësime për shfrytëzimin e masave ekonomike”, firmat mund të bëjnë largime nga puna

admin

Ushtria sot merr në administrim objektet me interes shtetëror

admin

Një pacient nga Shtipi ka sulmuar një infermiere në Klinikën e Shkupit

admin

Masat e reja ekonomike, në shumë sektorë paga do të bie në minimale

admin