ZYRTARE/ Ja lista e koalicionit ASH- AAA në të gjitha zonat

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët (ASH) dhe Alternativa ka caktuar emrat e kandidatëve bartës të listave për deputetë për zgjedhjet e 12 prillit.Koalicioni mes këtyre dy partive do të konkurrojë me kandidatë në të gjitha gjashtë njësitë zgjedhore dhe se tashmë janë caktuar të gjitha emrat, përcjell INA.

Në njësinë e parë zgjedhore 

1,Skender Rexhepi – Zejdi nga Alternativa

2. Abdulla Salihu nga ASH si

3, Visara Riza nga Alternativa.

Në njësinë e dytë zgjedhore

1.Afrim Gashi nga Alternativa,

2.  Elmi Aziri nga ASH

3. Safije Sadiku – AAA,

4. Bujare Abazi – ASH,

5. Xhezmi Nuhiu, etj.

Në njësinë e tretë zgjedhore bartës i listës do të jenë

  1. Bekim Tateshi dhe kryetari i Këshillit të Çashkës,
  2.  Halit Ferati.

Në njësinë e katërt zgjedhore është propozuar neurologu,

  1. Fatmir Mexhiti.

Në njësinë e pestë zgjedhore.

1.Syrja Rashidi

2. Remzi Mehmedi.

Dhe në njësinë e gjashtë zgjedhore bartës do të jetë kreu i ASH-së,

  1. Ziadin Sela,
  2. Adnan Neziri,
  3. Ilire Dauti,
  4. Hysni Ismaili,
  5. Halil Snopçe,
  6. kandidate nga Vrapcishti.

Deri në mesnatë skadon afati për dorëzimin e listave për deputetë nga ana e partive politike.

Related posts

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit me aksion humanitar në Çair

admin

Teatri në pushim, aktorët vazhdojnë provat nga shtëpia

admin

79 vjet nga bombardimet naziste në Shkup

admin

Dezinfektim dhe pastrim rreth tregut në Taftalixhe

admin

Arrestohet një tjetër person nga Gostivari, hapi lokalin dhe u shërbeu klientëve

admin

Qytetarët vërshojnë marketet dhe tregjet

admin